Torres es mostra satisfet per l’acord del Consell General sobre Ràdio Andorra

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha fet una valoració positiva de l’acord del Consell General instant al Govern perquè al llarg d’aquest any es facin els estudis escaients per avaluar la idoneïtat perquè l’edifici de Ràdio Andorra aculli les instal·lacions de Ràdio i Televisió d’Andorra. D’aquesta manera, ha remarcat que “si s’acaba instal·lant a Encamp serà una bona cosa”.  En aquest sentit, ha afegit que el més important és que es doni una utilitat a aquesta infraestructura.

Torres ha indicat que evidentment hauran de ser aquests estudis que s’han de fer al llarg d’aquest any els que determinin si Ràdio Andorra acull finalment RTVA o no. Tot i això, també ha manifestat que si més no “es tindrà ja clara alguna cosa” i això, ha conclòs que és “positiu”.

El cònsol major encampadà ha destacat el consens de les diferents forces polítiques al voltant de donar una utilitat a l’edifici, tal com es va palesar després de la reunió duta a terme entre el Comú encampadà i els consellers generals i en què va semblar unànime que RTVA era la millor opció.

De fet, ha recordat que una de les voluntats és que hi hagi una activitat que serveixi per dinamitzar la parròquia, i que hi hagi gent que hi treballi s’adiu a aquest objectiu.

A més, el cònsol encampadà s’ha mostrat satisfet perquè les reivindicacions de la parròquia es vagin tenint en compte i que també s’hagi aconseguit donar una utilitat al Rosaleda.