Vall Banc celebra la decisió del supervisor suís per desbloquejar la renda variable de BPA

Vall Banc ha valorat positivament la decisió del supervisor financer suís (la FINMA) d’habilitar l’AREB per a reclamar a Crédit Suisse els actius líquids i en divises de BPA. L’entitat considera que la decisió “és un nou pas” cap a la normalització de la situació dels clients de l’entitat que van adquirir renda variable abans de la constitució de Vall Banc. En un comunicat de premsa, el nou banc ha agraït la tasca de les autoritats andorranes i suïsses “per trobar la millor solució́ per als interessos dels clients”. També s’ha posat de nou a disposició de totes les parts per tal d’ajudar a desbloquejar definitivament la renda variable dipositada a Crédit Suisse. La decisió de la FINMA entrarà en vigor d’aquí a un mes.