Els hotelers arriben al 86% d’ocupació amb motiu del pont de Sant Josep

Els hotelers es mostren satisfets, ja que han aconseguit allargar les bones ocupacions d’hivern fins gairebé finals de març, tot i no comptar amb els dies festius de Setmana Santa. Des de la Unió Hotelera han destacat que aquest pont de Sant Josep, que és festiu al País Valencià i a la Comunitat de Madrid ha permès assolir ocupacions de fins al 86%. El president de la Unió Hotelera, Manel Ara, ha assegurat que aquesta és una bona xifra, i que és millor que la de l’any passat. La única parròquia que s’ha quedat una mica per sota ha estat Ordino.

Pel que fa al mes que encara queda de temporada d’esquí, els hotelers es mostren expectants. Enguany, la Setmana Santa cau tard i asseguren que habitualment això sol ser dolent, ja que els turistes ja acostumen a preferir destinacions de platja, encara que les estacions d’esquí es mantinguin obertes.

Els sectors turístics, però, confien que el fet que encara hi hagi molta neu i previsions de noves nevades de cara a finals de setmana permetin allargar les bones ocupacions d’hivern almenys fins a principis d’abril.