Minguillón qualifica d'”acudit” el procés seguit per la majoria per determinar que a Andorra la Vella hi falten aparcaments

El conseller de CDI + Liberals al Comú d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha qualificat d’”acudit” el procés utilitzat per la majoria comunal a l’hora de determinar les necessitats d’aparcament de la parròquia. Recordem que la setmana passada, el Comú va aprovar una ordinació que preveu exempcions d’impostos i taxes de fins al 90% per a la construcció de nous edificis que dediquin almenys un 70% a aparcament. La majoria va argumentar que a la capital hi falta aparcament, i Minguillón ha lamentat que per fer aquesta afirmació s’hagin basat en estudis molt antiquats, ja que “daten de l’any 1988”.

L’excònsol no s’oposa a estudiar la necessitat de construir nous aparcaments, però creu que cal fer-ho “de forma seriosa i amb informes actuals”. En aquest sentit, ha plantejat la possibilitat de fer-ne als afores de la capital, ja que “ara mateix al centre no sé a quines parcel·les o locals es podrien fer”.

Precisament, una de les propostes que ha posat sobre la taula Minguillón és que si es fa aquest aparcament als afores es pugui habilitar un sistema de “navets” per apropar als turistes al centre. Un fet, destaca, que també ajudaria a descongestionar el nucli urbà de la capital.