La CEA celebra la creació del nou ministeri d’Economia i Innovació

La Confederació Empresarial Andorrana ha celebrat la creació del nou ministeri d’Economia i Innovació, anunciat aquest dimecres a la tarda pel cap de Govern, Toni Martí. Recordem que en una compareixença extraordinària, Martí ha donat a conèixer que l’actual ambaixadora a Brussel·les, Maria Ubach, assumirà la cartera d’Afers Exteriors, i que Gilbert Saboya es posarà al capdavant d’aquest nou ministeri d’Economia i Innovació.

La creació d’un ministeri d’aquest àmbit era una reivindicació que feia el sector econòmic des de l’inici de legislatura i el president de la CEA, Xavier Altimir ha celebrat que per fi s’hagi materialitzat, tot destacant que “feia temps que ho reclamàvem, ja que un país que fa una obertura econòmica i que un dels seus principals objectius és atreure inversió necessita un ministeri com aquest”.

A més, Altimir també ha celebrat que qui encapçali aquest nou ministeri sigui Saboya, pel seu coneixement de l’economia, “pel seu bagatge i pel fet que porta sis anys al capdavant d’un ministeri com el d’Afers Exteriors”. Recordem que a aquest ministeri també s’hi incorporaran l’actual secretari d’Estat de diversificació econòmica, Josep Maria Missé, i la secretària d’Estat de Comerç i Turisme, Neus Soriano.