Èric Jover no acaba “d’entendre” Joan Viladomat

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha demanat prudència pel que fa a la decisió de Saetde d’abandonar l’esquí escolar del domini del Pas de la Casa-Grau Roig. Ha remarcat que “encara no hi ha hagut comunicació oficial en aquest sentit”. Tot i això, el ministre ha destacat que no seria una notícia positiva de confirmar-se i ha assenyalat que “no acabaria d’entendre que un domini esquiable es negués a participar en l’esquí escolar”.

El titular d’Educació i Ensenyament Superior ha confirmat que treballaran de forma conjunta amb Viladomat, per tal d’arribar a una solució.

Recordem que Saetde va informar aquest dimarts a la junta d’Ski Andorra d’abandonar el projecte d’esquí escolar, un fet que també implicaria que els posseïdors del forfet extraescolar no poguessin esquiar al domini del Pas de la Casa-Grau Roig.