Esther Rabasa, nova ambaixadora d’Andorra a Brussel·les

La darrera reunió del ministre Saboya a Brussel·les, ocorreguda aquest dimecres en el context de les negociacions per l’estatus del tabac,  comportarà diversos canvis a partir de la setmana vinent. I és que Maria Ubach ocuparà la vacant ministerial d’Afers Exteriors i l’actual representant del país al Consell d’Europa, Esther Rabasa, passarà a ser la nova ambaixadora d’Andorra a Brussel·les i els països del Benelux (Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg), un càrrec que segons Cinca és “d’altíssima responsabilitat”.

Aquest traspàs també suposarà que la plaça que deixa vacant Rabassa l’ocupi Josep Maria Areny, l’actual cap d’àrea d’Exàmens Oficials i Reconeixement de Titulacions. Un home dedicat al ministeri d’Educació i Ensenyament Superior que, segons Cinca, permetrà seguir la línia vinculada al desenvolupament de projectes relacionats amb aquests aspectes a l’organisme europeu.