L’esbart Santa Anna presenta ‘Tempo’

‘Tempo’, el nou espectacle de l’Esbart Santa Anna, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la festa major d’Escaldes-Engordany. Enguany, l’espectacle tindrà lloc el dissabte 22 de juliol a les 10 de la nit al Prat del Roure. El festival ret homenatge a la verema, una etapa del procés del vi crucial i també un acte social. El president de l’esbart, José Martín, ha explicat aquest divendres que la representació forma part d’actes històrics i, així mateix, ha agraït al comú d’Escaldes-Engordany i a Rafa Martín, el director artístic de l’esbart, per “animar i crear l’espectacle”. Martín ha assenyalat que amb aquest projecte “mantenen l’esperit de l’esbart”.

De la seva banda, el conseller de Cultura, Salomó Benchluch, ha remarcat que “aquesta representació és una continuació de tots els espectacles de l’esbart, i que l’objectiu és no perdre les arrels però anar innovant amb noves danses i propostes que el cos de dansa fa any rere any”. La combinació de la dansa més tradicional i, alhora, elements de dansa contemporània, fan que l’espectacle captivi a tots els públics.