Editorial, 9 d’agost: Contra la suposada manca de notícies

Aquests dies he llegit articles de periodistes que es queixen de la sequera informativa de l’estiu. La pàgina agenda.ad els treu la raó. L’oferta cultural d’Andorra a l’estiu és variada i gratuïta. Cada dia es fan actes a les diverses parròquies.

El problema és la manca de difusió i de promoció que fan tant els responsables dels mateixos espectacles com les àrees de cultura de les corporacions, molt verdes encara amb l’ús de les xarxes socials com a eina de difusió d’esdeveniments.

Per això, des dels mitjans de comunicació, a més d’informar cada dia sobre rèpliques i contrarèpliques dels agents involucrats en els dos culebrots de l’estiu, els afers Naturlàndia i Nevasa, també ho hauríem de fer sobre els esdeveniments culturals del país, en comptes de queixar-nos per una suposada manca de notícies.