Debaten una ACB de 18 equips

Avui l’ACB realitza a Barcelona una assemblea general amb un punt important en l’ordre del dia, l’acceptació del Reial Betis Energía Plus com a equip participant la pròxima temporada a la Lliga Endesa, després que el club sevillà hagi efectuat la inscripció pertinent aportant la documentació necessària.

Després de l’aute del jutjat que donava la raó a l’entitat andalusa per formar part de la competició, i que el mateix equip hagi fet els deures, ara toca als representants de la resta de clubs de l’ACB debatre l’entrada de l’equip a la Lliga Endesa.

Si acaben acceptant, el campionat comptarà amb 18 equips i no hi haurà la molesta jornada setmanal de descans per a un equip de la competició. Així doncs, un altre tema que també s’ha de debatre avui és què passa amb el calendari que es va definir la setmana passada, amb 17 conjunts.Una opció senzilla és que el Betis s’enfronti a l’equip que no li tocava jugar en cada jornada.