La Joventut de la capital celebra l’estrena de la seva web

Més d’una vintena d’infants han participat en la festa de celebració que s’ha organitzat des de la Central, per tal de presentar la nova pàgina web del servei de Joventut de la capital. Menjar, música en directe, còctels sense alcohol i tatuatges efímers han estat alguns dels ingredients de la festa que s’ha dut a terme aquest dijous a la tarda, a les instal·lacions del Parc Central.

Els joves de la parròquia d’Andorra la Vella ja disposen d’un nou punt d’informació, gràcies a l’actualització de l’anterior pàgina digital del servei de Joventut que datava de l’any 2005.

Per aquest motiu i uns mesos després de la renovació de la pàgina web del Comú, el Servei de Joventut ja compta amb aquest nou espai digital que també va acompanyat de la creació d’un blog i un enllaç a una xarxa social musical, on els joves podran pujar les seves sessions o temes musicals per compartir-los amb tothom, segons ha explicat el cònsol menor Marc Pons.

La festivitat és una activitat més de les plantejades pel servei de Joventut durant tot l’any que han combinat el lleure i la formació, gràcies a la realització de sortides i tallers. En l’actualitat hi ha una vuitantena de membres inscrits a la Central.