5 detencions per agressions de gènere

La policia ha detingut cinc persones per agressió en l’àmbit domèstic durant la passada setmana. Així, el passat dimarts al migdia a Encamp, una dona i un home residents de 21 i 25 anys respectivament van ser detinguts després que es requerís la presència policial per una agressió mútua de parella a la via pública. El dia 8 de matinada, a Canillo, una dona resident de 38 anys va ser detinguda per haver donat un cop de puny a la cara de la seva parella en una disputa conjugal. Finalment, l’endemà a les deu de la nit, a Ordino, una dona i un home residents de 23 i 28 anys respectivament es van agredir mútuament per una discussió de parella i van ser detinguts.

També es van detenir altres dues persones, dimarts a La Massana i dijous a Andorra la Vella, per no tenir en regla el permís de conduir. Es tracta de dos homes residents de 46 i 26 anys.

Dues persones més van ser detingudes dimarts per delictes contra la salut pública. Es tracta d’una dona resident de 20 anys que duia 0,6 grams de cocaïna i 4 grams de marihuana quan accedia al Principat en un autobús de línia regular per la frontera del riu Runer, i d’un home no resident de 34 anys, que pretenia entrar a Andorra 0,4 grams de cocaïna i 17 grams d’haixix en un turisme.
Finalment, la matinada de diumenge un home resident de 38 anys va ser controlat en una parada rutinària amb una taxa d’alcohol de 0,86 g/l, i també un altre home resident de 27 anys, que va donar 1,42 g/l, també en una parada rutinària.