L’FC Santa Coloma s’associa amb el Villarreal FC

Aprofitant el seu darrer viatge a Ginebra per participar en l’Assemblea General de l’Associació Europea de Clubs, la general manager de l’FC Santa Coloma, Annabel Llevot, ha anunciat aquest dimarts un acord de col·laboració amb el VILLARREAL FC, que espera poder tancar aviat amb la signatura del màxim responsable del club, Fernando Roig. Llevot detaca la implicació del VILLARREAL a l’escola de futbol base colomenc, que inclourà la formació dels seus entrenadors, que podran realitzar períodes de formació tècnica a la ciutat esportiva del VILLARREAL.

El club castellonenc organitzarà una JORNADA DE CONVIVENCIA anual on els jugadors de la base del FC Santa Coloma podran jugar contra equips de formació del VILLARREAL, a més a més de realitzar altres activitats com un dinar de germanor, visita a les instal·lacions o assistir a un partit del primer equip. L’acord també inclou la possibilitat d’organitzar de manera conjunta un Campus d’estiu a Andorra amb  la assistència dels tècnics del  VILLARREAL i on s’aplicarà la seva metodologia formativa.

Finalment, l’equip castellonenc realitzarà un seguiment dels equips de l’FC Santa Coloma i si estigués interessat en algun jugador se li enviarà periòdicament informes sobre la seva evolució tenint prioritat sobre el fitxatge dels mateixos.