60% d’increment de les despeses dels usuaris de Vallnord, aquest estiu

Vallnord-Ordino Arcalís acomiada la temporada 2017 percebent de nou l’interès creixent que genera, segons ha informen des del  domini en un comunicat. L’èxit de les competicions que tradicionalment acull Arcalís: la Volta als Ports i l’Andorra Ultra Trail Vallnord, han contribuït per tornar a tancar l’estiu seguint la tendència positiva dels anys anteriors, i equiparant-lo a l’any passat, quan hi va passar la serp multicolor del Tour de França.

La temporada d’estiu 2017 Vallnord-Ordino Arcalís ha experimentat un increment de la despesa per part dels usuaris. Els passatges al telecadira de Creussans, l’entrada al Parc Agustina per als infants i les excursions motoritzades amb quad han viscut un increment del 60% en comparació amb el 2016.

El telecadira de Creussans ha transportat prop d’11.000 persones.
Per preparar per a la nova temporada d’hivern, els usuaris poden adquirir el forfait de temporada amb el 15% de descompte fins el proper dia 29 d’octubre, ja sigui mitjançant el web de Vallnord o bé a les oficines de turisme de les parròquies d’Ordino i de la Massana.