L’ocupació hotelera del pont del 12 d’octubre fregarà el ple a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) afronta amb molt bones expectatives el pont del 12 d’octubre a l’Estat espanyol. El seu president, Manel Ara, ha explicat a l’ANA que l’ocupació pot arribar al 100 per cent a les parròquies centrals, del 75 per cent a la Massana i Sant Julià de Lòria, i del voltant del 50 per cent a Ordino, Encamp i Canillo.

Ara explica la baixa ocupació en aquestes parròquies pel fet “que molts hotels encara estan tancats i obriran per la temporada d’esquí”. També ha fet esment al bon mes de setembre que s’ha viscut als hotels, el millor dels últims sis anys tant per ocupació com per vendes.  L’ocupació ha estat del 51 per cent, molt superior al 39 per cent del 2011, el primer any en què la Unió Hotelera va començar a confeccionar l’estadística de dades anyal.

Els turistes que visitin el país aquests quatre dies de festa tenen diverses alternatives d’oci i entre elles la celebració del Dia Vivand, el dissabte dia 14 a l’avinguda Carlemany i Travesseres o la celebració d’una prova del Campionat d’Espanya de trial a Sant Julià de Lòria. Un altre factor que contribuirà a l’elevat número de visitants serà també el bon temps que es preveu fins diumenge.