Millorant la connectivitat amb l’estació nacional d’autobusos

El consell de ministres ha aprovat la licitació per habilitar una parada d’autobusos per a les línies de transport nacional a la CG1, a l’alçada de l’Estació Nacional d’Autobusos, adequant la voravia del passeig que hi ha resseguint el riu Valira entre les rotondes de Prada Casadet i de la Comella. L’espai tindrà una longitud de 100 metres. El ministre Cinca, ha assegurat que l’obra s’adjudicarà aquest mateix any amb l’objectiu que pugui ser una realitat el més aviat possible, tenint en compte que no és un projecte complicat. També ha afegit que l’objectiu és guanyar espai a l’actual voravia i que pugui ser el màxim de còmode tant pels futurs usuaris com pel gran nombre de vianants que transita per l’actual passeig.
D’altra banda, el Govern també ha licitat la construcció d’un pas per a vianants elevat a la CG1, en aquest cas a l’alçada de l’Estadi Comunal. Es tracta del projecte que va resultar guanyador en el procés de pressupost participatiu promogut per Ordenament Territorial. El ministre portaveu ha avançat que l’obra disposarà d’un accés amb escales i també amb ascensor, per tal que sigui accessible per a tothom, i que està previst que sigui coberta per facilitar el seu ús en cas de mal temps.