Editorial, 13 de novembre: la manca de promoció desllueix bones idees

Fiersport, la fira d’esports i natura celebrada aquest cap de setmana, està ben trobada, perquè no es fan esdeveniments d’aquestes característiques pels voltants, i perquè així s’amortitza encara més la carpa muntada durant tot el novembre.

Jo no sé si 4.000 visitants es pot considerar un èxit o no. Ara bé, tenint en compte que durant el cap de setmana entren entre 15 i 20.000 vehicles per la frontera sud, que per nassos han de travessar Sant Julià, potser una pancarta ben grossa anunciant la fira hauria servit perquè s’hi aturés més gent. I és que, a excepció del Circ del Sol i altres esdeveniments apadrinats per Andorra Turisme, com l’andorra shopping festival, la manca de promoció d’actes és un mal endèmic d’aquest país, que desllueix tant els resultats com la materialització d’una bona idea.

ENTRADA INFO

Avui és dilluns, 13 de Novembre, i obrim amb la manca de promoció dels esdeveniments que se celebren al país.

@quicualguacil