Editorial, 5 desembre: Els sous dels treballadors públics han de ser públics

El grup Liberal vol saber el salari dels ministres i els secretaris d’Estat del Govern. El conseller Ferran Costa ho demanarà dijous durant la sessió del Consell General. Deixant de banda la demagògia i l’oportunisme d’una qüestió que els mateixos liberals no van resoldre mentre eren al poder, i obviant que els liberals cobraven més del que cobren els membres de l’executiu de Martí, la pregunta no hauria de tenir lloc.

No hauria de tenir lloc, perquè els sous dels representants públics, cobrats amb diners públics, per treballar per a l’Administració pública, doncs haurien de ser públics.

A Catalunya, el Govern de Convergència i Unió va voler netejar la imatge de partit corrupte amb el llançament d’una web, transparencia.cat, que difonia tots els salaris lligats a l’Administració. Convido el Govern d’Andorra a fer el mateix, per un acte de coherència i de compromís amb els ciutadans que els paguem el seu sou amb els nostres impostos, i els nostres esforços.

ENTRADA INFO
Avui és dimarts, 5 de desembre. Seguim amb la resta de titulars…

L’editor,

@quicualguacil