Editorial, 6 desembre: La trista llista -de 2 països- de la que no surt Andorra

Ens alegrem que Andorra hagi passat de la llista negra a la grisa de l’Ecofin, i esperem que tant el ministre portaveu, Jordi Cinca, com el ninotaire del Diari d’Andorra, Jordi Planelles, tinguin raó, i aviat deixi d’associar-se el principat amb els paradisos fiscals.

Dit això, Andorra no fa cap avenç per sortir de la llista de dos països que lluny de reconèixer el drets fonamentals de les dones, com són els drets sexuals i reproductius, penalitza amb presó l’avortament.

Reclamem que, per dignitat, els esforços que s’han fet des del Govern perquè Europa no ens assenyali com a paradís fiscal, es facin perquè Europa no ens assenyali com a país que posa en “greu risc” la salut de les dones. I això últim no ho dic jo, ho va dir ahir el comissari europeu dels Drets Humans del Consell d’Europa.

ENTRADA INFO
Avui és dimecres, 6 de desembre. Seguim amb la resta de titulars:

SINTO TITULARS

L’editor: @quicualguacil