DA preveu tenir el candidat per a les properes eleccions de cara al març

Demòcrates per Andorra (DA) continua treballant en la recerca d’un candidat de cara a les properes eleccions generals. Segons ha apuntat aquest dimecres a la tarda el secretari general de DA, Esteve Vidal, la idea principal és poder tenir el nom definitiu de cara al mes de març, “tot i que si és abans millor”. Vidal ha recordat que fa uns mesos es va crear una comissió electoral, que no forma part de l’executiva, que s’ha de reunir de manera formal en els propers dies per buscar el candidat. Respecte als noms que estan sobre la taula, el secretari general ha apuntat que “són els que han sortit a la premsa”, és a dir, Gilbert Saboya, Jordi Cinca, Xavier Espot, Sílvia Calvó, Ladislau Baró i Vicenç Mateu. El mateix Vidal, que també havia sortit en algunes travesses, s’ha autodescartat, de la mateixa marea que Jover ho va fer fa uns mesos. Pel que fa a l’avançament de les eleccions, Vidal ha apuntat que la comissió de recerca del candidat treballa sobre la possibilitat de l’esgotament de la legislatura.