Una dona resulta ferida amb contusions múltiples per un atropellament a la capital

Aquest dijous a la tarda, pels volts de tres quarts de quatre, una dona de 52 anys ha resultat ferida per un atropellament a Andorra la Vella, a l’alçada del número 12 de l’avinguda Príncep Benlloch. La persona atropellada, una resident que anava a peu, ha rebut l’impacte d’un turisme Toyota Rav 4 amb matricula andorrana, que li ha provocat múltiples contusions i una fractura al turmell dret.

Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat una ambulància dels bombers, que ha atès la dona al mateix lloc i posteriorment l’ha traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per tal de fer-li una exploració més completa. Segons han informat des del centre hospitalari a l’ANA, l’estat de la pacient és bo, però pateix múltiples contusions i té una fractura al turmell dret. L’informe del traumatòleg determinarà si haurà de passar la nit ingressada o no.

Just després de l’atropellament, una patrulla de la policia s’ha encarregat de regular el trànsit de la zona, mentre els serveis mèdics atenien a la dona.