L’aeroport Andorra-la Seu i la seguretat, claus en la Cimera Iberoamericana 2020

El segon dia d’estada al país del secretari d’Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica i el Carib del govern d’Espanya, Fernando Garcia Casas, ha servit per posar sobre la taula els reptes de futur que té Andorra per acollir la Cimera Iberoamericana 2020, candidatura que ha de ser validada definitivament aquest novembre. Tant per al secretari d’Estat d’Espanya com per la ministra d’Afers Exteriors d’Andorra, Maria Ubach, l’aeroport Andorra-la Seu ha d’estar en ple funcionament la data d’acollida de l’esdeveniment perquè la cimera es pugui desenvolupar en les millors condicions possibles. “Esperem que l’aeroport pugui ser plenament operatiu, ja que serà el moment que més el necessitarem”, ha apuntat Ubach. Un altre repte important de cara a la trobada serà la seguretat. Segons la ministra, s’haurà de treballar en la cooperació dels cossos policials d’ambdós països. Durant la cimera es preveu l’arribada de més de 2.000 persones procedents dels 22 països membres.