El Govern inspeccionarà durant aquest 2018 la trentena de llars d’infants que hi ha al país

El Govern durà a terme al llarg d’aquest 2018 inspeccions a la trentena de llars d’infants, de titularitat pública i privada, que hi ha al país. És una decisió que s’ha donat a conèixer aquest dimarts al matí en el marc de la reunió de la Comissió Nacional de Benestar Social. Es controlaran aspectes com el servei ofert, els recursos humans, les instal·lacions o les ràtios d’infants i professionals, ha explicat el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot. A partir d’aquestes inspeccions es podrà obtenir una radiografia global del servei que ofereixen les llars, per tal d’adaptar la normativa vigent i iniciar també el debat sobre la unificació de preus a totes les parròquies, ha informat Espot. D’altra banda, durant la reunió de la comissió també s’ha informat que, des que es va fer el traspàs del Servei d’Atenció Domiciliària dels comuns al Govern, aquest ha augmentat en nombre d’usuaris atesos: ha passat dels 167 als 223.