Es troba amb un cadàver mentre planta flors al seu jardí

Es troba amb un cadàver mentre planta flors al seu jardí

Després exonerar les restes per a la seva identificació i determinar la causa de la mort, les autoritats han habilitat un número de telèfon perquè qualsevol veí, que tingui informació sobre els fets, pugui col·laborar en l’aclariment del cas.

Una dona, que es disposava a plantar unes flors al jardí de casa seva a Long Island, Nova York (Estats Units), es va emportar una desagradable sorpresa en trobar, enterrats a la sorra, les restes d’un cadàver.

D’acord amb informacions publicades per ‘El diari de Nova York’, la zona, on va ser trobat el cos, és un nucli de les activitats il·legals realitzades per la violenta colla Mara Salvatrucha, de manera que, molts veïns no dubten a atribuir el macabre troballa a membres de la banda.

“Hi pot haver una mica de por, ningú vol dir res”, va comentar un un veí. “Anteriorment hi va haver problemes amb maras, coses per l’estil per aquí, per això no em sorprendria”, ha afegit.

Després exonerar les restes per a la seva identificació i determinar la causa de la mort, les autoritats van habilitar un número de telèfon perquè qualsevol veí pugui col·laborar en l’aclariment del cas.