Es troba una dent ensangonat mentre menja una bossa d'anacards La dona estava al cotxe amb la seva mare menjant una bossa de fruits secs. Va notar alguna cosa dur a la boca i el va escopir sobre el palmell de la mà. Va haver de ser tractada en un hospital per haver estat exposada a sang i altres fluids aliens. Una dona de Ravenna (Ohio), als Estats Units, es va emportar una desagradable sorpresa cunado degustava una bossa de fruits secs mentre viatjava en cotxe amb la seva mare. La dona es va dur a la boca un grapat d'anacards gust 'Cajú' i va mastegar una mica dur que ràpidament va escopir al palmell de la mà. En aquest moment, la jove va encendre la llum interior del cotxe i va descobrir que, el que reposava sobre la seva mà, era una dent humà. El pitjor de tot és que no era seu. "Em vaig enfadar molt, estava plorant, em vaig aixecar dues o tres vegades", va dir l'afectada, tal com informa 'FOX News'. Amb l'estómac regirat, mare i filla es van acostar a un hospital on els van confirmar que es tractava d'una dent humà amb una taca de sang seca enganxada, de manera que va haver de ser tractada per haver estat exposada a restes de sang aliena i altres fluids corporals. L'afectada es va posar en contacte amb la companyia, Kraft Foods, responsable del producte, .quienes van recollir la peça dental per a realitzar les pertinents proves.

Es troba una dent ensangonada mentre menja una bossa d’anacards

La dona estava al cotxe amb la seva mare menjant una bossa de fruits secs. Va notar alguna cosa dur a la boca i el va escopir sobre el palmell de la mà. Va haver de ser tractada en un hospital per haver estat exposada a sang i altres fluids aliens.

Una dona de Ravenna (Ohio), als Estats Units, es va emportar una desagradable sorpresa cunado degustava una bossa de fruits secs mentre viatjava en cotxe amb la seva mare.

La dona es va dur a la boca un grapat d’anacards gust ‘Cajú’ i va mastegar una mica dur que ràpidament va escopir al palmell de la mà.

En aquest moment, la jove va encendre la llum interior del cotxe i va descobrir que, el que reposava sobre la seva mà, era una dent humà. El pitjor de tot és que no era seu.

“Em vaig enfadar molt, estava plorant, em vaig aixecar dues o tres vegades”, va dir l’afectada, tal com informa ‘FOX News’.

Amb l’estómac regirat, mare i filla es van acostar a un hospital on els van confirmar que es tractava d’una dent humà amb una taca de sang seca enganxada, de manera que va haver de ser tractada per haver estat exposada a restes de sang aliena i altres fluids corporals.

L’afectada es va posar en contacte amb la companyia, Kraft Foods, responsable del producte, .quienes van recollir la peça dental per a realitzar les pertinents proves.