Escriuen una carta al govern per protestar perquè se'ls paga massa Prefereixen que es reinverteixi seu augment salarial en millorar el sistema abans de enriquir-se a costa seva. "L'únic que sembla ser immune a les retallades és la nostra remuneració", matisen els signants. 213 metges generals, 184 especialistes, 149 metges residents i 162 estudiants de medicina canadencs, segons la 'NBC', han signat una carta pública per protestar perquè, segons ell, se'ls paga massa, sí, han llegit bé, massa. "Nosaltres, els metges del Quebec que creiem en un sistema públic sòlid, ens oposem als recents augments salarials negociats per les federacions mèdiques", escriuen a la carta. "Aquests increments són encara més impactants perquè les infermeres, treballadors i altres professionals s'enfronten a condicions laborals molt difícils, mentre que els nostres pacients viuen amb la manca d'accés als serveis requerits causa de les retallades dràstiques en els últims anys i la centralització del poder al Ministeri de Salut "continua la missiva. "L'únic que sembla ser immune a les retallades és la nostra remuneració", matisen els signants. Els responsables de la carta volen que els diners destinats per als seus augments de sou sigui reinvertit en el sistema mèdic del país. "Creiem que hi ha una forma de redistribuir els recursos del sistema mèdic per promoure la salut de la població i satisfer les necessitats dels pacients sense pressionar els treballadors fins al final ", continua la carta "Demanem que es cancel·li l'augment salarial atorgat als metges i que els recursos del sistema es distribueixin millor per al bé dels treballadors de la salut i per proporcionar serveis de salut dignes per a la gent del Quebec", conclou.

Escriuen una carta al govern per protestar perquè se’ls paga massa

Prefereixen que es reinverteixi seu augment salarial en millorar el sistema abans de enriquir-se a costa seva. “L’únic que sembla ser immune a les retallades és la nostra remuneració”, matisen els signants.

213 metges generals, 184 especialistes, 149 metges residents i 162 estudiants de medicina canadencs, segons la ‘NBC’, han signat una carta pública per protestar perquè, segons ell, se’ls paga massa, sí, han llegit bé, massa.

“Nosaltres, els metges del Quebec que creiem en un sistema públic sòlid, ens oposem als recents augments salarials negociats per les federacions mèdiques”, escriuen a la carta.

“Aquests increments són encara més impactants perquè les infermeres, treballadors i altres professionals s’enfronten a condicions laborals molt difícils, mentre que els nostres pacients viuen amb la manca d’accés als serveis requerits causa de les retallades dràstiques en els últims anys i la centralització del poder al Ministeri de Salut “continua la missiva. “L’únic que sembla ser immune a les retallades és la nostra remuneració”, matisen els signants.

Els responsables de la carta volen que els diners destinats per als seus augments de sou sigui reinvertit en el sistema mèdic del país. “Creiem que hi ha una forma de redistribuir els recursos del sistema mèdic per promoure la salut de la població i satisfer les necessitats dels pacients sense pressionar els treballadors fins al final “, continua la carta

“Demanem que es cancel·li l’augment salarial atorgat als metges i que els recursos del sistema es distribueixin millor per al bé dels treballadors de la salut i per proporcionar serveis de salut dignes per a la gent del Quebec”, conclou.