Safe Shorts | Roba interior amb cadenat i alarma contra agressions sexuals

Roba interior especialment dirigida a dones esportistes que puguin patir un atac mentre corren soles pel parc. Les peces inclouen un cadenat i una alarma, que arriba als 140 decibels, quan s’activa en intentar treure la roba a la força.

Arriben els ‘Safe Shorts’, una col·lecció de roba interior femenina a prova d’agressions sexuals.

Les peces dissenyades per aquesta marca alemanya són roba interior; especialment dirigida a dones esportistes que puguin patir un atac mentre corren soles pel parc.

Les peces inclouen un cadenat i una alarma, que arriba als 140 decibels, quan s’activa en intentar treure la roba a la força.

La marca també ha comercialitzat un clauer amb un botó del pànic inclòs, que es controla des d’una aplicació que s’instal·la al telèfon mòbil. En pressionar el botó s’envia la geolocalització de la persona agredida a un contacte o grup de WhatsApp preseleccionat.

A més de dos models de calces diferents, Underpands (89 €) i Running Tight (129 €), i els clauers (14,95 €), ‘Safe Shorts’ també posa a la venda cadenats en diferents colors per una mica més de vuit euros cada un.