Tira accidentalment la seva col·lecció de joies a les escombraries i les recupera a l'abocador

Tira accidentalment la seva col·lecció de joies a les escombraries i les recupera a l’abocador

Les joies estaven valorades en més de 80 mil euros. Un grup de 5 operaris es va posar a examinar tones d’escombraries amb una sola pista: les joies eren dins d’una bossa de color negre.

Una dona de l’estat de Geòrgia, Estats Units, va tirar, accidentalment, a les escombraries la seva col·lecció de joies valorada en uns 100.000 dòlars (més de 80.000 euros).

El 9 de març, l’Abocador Candler Road, al comtat Hall (Geòrgia) va rebre una trucada en què una veïna informava que, accidentalment, havia llençat a les escombraries seus més brillants possessions. La dona estava desesperada perquè els serveis de neteja ja havien passat per casa i tenia por de no tornar a veure les joies.

Un grup de 5 operaris es va posar a examinar l’abocador amb un sol pista: Les joies eren dins d’una bossa de color negre.

“Estem buscant diamants, una polsera, i alguns anells”, va assegurar un funcionari a ‘WSB-TV’.

Gràcies als registres, els treballadors van poder reduir la recerca a unes 10 tones d’escombraries que havia arribat a l’abocador en els últims 20 minuts.

“Intentem encontarlo com si ho haguéssim perdut nosaltres”, va assegurar el mateix funcionari, que ha postil·lat que els va portar diverses hores donar amb la bossa de la senyora.

“Ens acostem i vam recollir una última borsa”. “Ell va dir: ‘Mireu allà, mireu allà, lloat sigui Jesús'”.