Troben morta a una mascota que una aerolínia va obligar a viatjar tancada al portaequipatges superior

Troben morta a una mascota que una aerolínia va obligar a viatjar tancada al portaequipatges superior

Quan l’avió tom terra, la propietària del cadell va veure que aquest no reaccionava davant cap estímul, i després d’intentar reanimar-lo, fins i tot practicant el boca musell, només van poder constatar la seva mort. L’aerolínia s’ha fet responsable del que ha passat i tornarà l’import dels bitllets a la família afectada.

La polèmica està en l’aire.

United Airlaines s’ha fet responsable de la mort d’un cadell que va ser obligat a viatjar en el portaequipatges superior d’un dels seus avions.

Dilluns a la nit, June Lara va ser testimoni de com una hostessa de la United va obligar a una altra passatgera al fet que col·loqués la seva mascota, un Bulldog francès de 10 mesos, al portaequipatges superior com si fos una maleta més. Els fets van passar durant un vol des de Huston a l’aeroport de LaGuardia a Nova York.

L’animal viatjava a l’interior d’una cistella condicionada i aprovada per l’Administració de Seguretat en el Transport (TSA) d’Estats Units, i en aquests casos, la política de l’aerolínia estableix que els gossos han de viatjar sota el seient que hi ha davant del passatger.

Per raons desconegudes, l’hostessa va obligar a la propietària del cadell a ficar-lo al porta-maletes i li va assegurar que la seva mascota es trobaria bé.

Quan l’avió va aterrar, la propietària del gosset el va trobar immòbil. Segons Lara, els dos fills petits de la propietària van cridar al gos pel seu nom, i després que aquest no reaccionés, la propietària va intentar reanimar-fent-li el boca-morro.

Desgraciadament, el gos havia mort.