La sèrie Narcos esdevé videojoc

L’exitosa sèrie de Netflix arribarà a Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch i PC a la primavera de 2019.
L’estudi Curve Digital ha anunciat amb un vídeo a Youtube que s’encarregarà de publicar un videojoc basat en la sèrie Narcos, que en les seves primeres temporades recrea la vida del narcotraficant més famós de la història, Pablo Escobar.

Aquest joc està sent desenvolupat per Kuju Entertainment, un estudi anglès amb experiència en la creació de videojocs.

L’estudi Curve Digital ha anunciat amb un vídeo a Youtube que s’encarregarà de publicar un videojoc basat en la sèrie Narcos, que en les seves primeres temporades recrea la vida del narcotraficant més famós de la història, Pablo Escobar.

La data prevista per al llançament del joc està fixada durant la primavera de 2019, però abans podrem gaudir de la quarta temporada de Narcos en Netflix, que s’estrenarà al llarg d’aquest mateix any.