Perd la feina després escopir en el menjar d’un client

L’incident va quedar registrat en un vídeo, que minuts després de l’altercat, va ser publicat a Facebook. En menys d’un dia les imatges van aconseguir prop de 350,000 reproduccions i van registrar més de 2,000 interaccions amb els usuaris.

Una treballadora del restaurant ‘Pita Pit’ de Missoula, a Montana, Estats Units, va ser acomiadada després de discutir amb un client i escopir en el seu menjar.

Els fets van passar de matinada, quan una parella va entrar al restaurant per comprar una mica de resopó. Després d’uns minuts en l’establiment, va començar una forta discussió amb una de les treballadores, a causa de la intempestiva hora en què la parella es va decidir per menjar alguna cosa. L’empleada al·legava que era tard i volia anar-se’n a casa.

La discussió entre les dones gairebé acaba a bufetades quan l’empleada va escopir sobre el menjar de la dona.

“Estem commocionats i entristits per l’incident matutí que va tenir lloc al nostre restaurant”, va escriure la dona, al temps en què explicava que no havien pogut comunicar-se amb aquesta persona.

“Puc veure el que va passar durant el vídeo i no hi ha cap excusa per al tipus de comportament mostrat per una empleada que puc assegurar-li que ja no està treballant per a nosaltres”, amb la qual cosa confirma l’acomiadament de la dona que va escopir en el menjar de l’ client.