Apareixen arbres carregats de diners en dues ciutats de Colòmbia

L’escena es va veure dilluns al parc El Virrey, de Bogotà, Colòmbia, i va continuar durant altres dies als voltants del Museu de la Tertúlia, a Cali, on també va aparèixer, durant el matí, un altre generós arbre carregat de diners.

Un arbre, de les branques ‘florien’ bitllets. va aparèixer a la ciutat colombiana de Medellín. i va fer la delícia dels transeünts, que no van perdre l’oportunitat d’agafar algun que altre.

L’arbre va aparèixer en una zona de la ciutat coneguda com a Ciutat del Riu, ia les seves branques, segons els testimonis, havia bitllets subjectes amb fils i pinces.

La mateixa escena es va repetir el dilluns al parc El Virrey, de Bogotà, i va continuar durant altres dies als voltants del Museu de la Tertúlia de Cali, on també va aparèixer, durant el matí, un altre generós arbre carregat de diners.

Encara que no està confirmat, tot podria formar part d’un experiment social realitzat per un col·lectiu artístic.

Segons va manifestar Albeiro Meneses, un organitzador d’esdeveniments de Medellín, que es trobava realitzant el muntatge d’una fira artesanal, va assegurar que unes persones vestides de negre controlaven que la gent no agafés més de dos bitllets de les branques.

“Vaig preguntar què passava i ningú deia res, però la gent va començar a arribar i a agafar bitllets de 20.000 i 50.000 pesos, llavors jo també vaig agafar el meu”, va confessar Meneses.