Graven l’amo d’un restaurant orinant a la sopa de la competència

La policia local, després d’investigar els fets, va exposar que el criminal, la identitat no ha transcendit, actuava motivat per la gelosia davant l’èxit empresarial del seu competidor. A més d’orinar sobre la seva sopa, el denunciat llançava trossos d’excrements en els fideus.

L’amo d’un restaurant de Haikou, a la capital de la província de Hainan, Xina, va notar que, durant les últimes setmanes, el sabor i el color del seu sopa de fideus, eren un tant estranys. No era la mateixa sopa que servia habitualment.

Per descobrir què és el que s’estava fent malament en l’elaboració del plat, va decidir instal·lar una càmera de seguretat a la cuina. Tal com informa ‘Shanghaiist’, quan va revisar les imatges, l’amo es va emportar una desagradable sorpresa: El gust ranci de la sopa es devia al fet que el propietari d’un restaurant de la competència orinava a l’olla en què els fideus es cuinaven .

Les imatges van ser gravades durant el matí del 28 de març, i mostren com el propietari d’un restaurant rival entra a la cuina de Haikou, deixa caure alguna cosa en un dels recipients, ia continuació, obre la seva bragueta i comença a orinar sobre els aliments .

Segons publica ‘The Paper’, el que aquest home va deixar caure a l’olla, abans d’orinar sobre la mateixa, era un tros d’excrement.

La policia local, després d’investigar els fets, va exposar que el criminal, la identitat no ha transcendit, estava gelosos de l’èxit del seu competidor i va emprar una competència deslleial i bruta contra el seu rival en els fogons.