Un fals peu amputat provoca el tall d’una carretera a la Gran Bretanya

Els agents de policia que van investigar el cas van assegurar que era la imitació més convincent que mai havien vist en tota la seva vida.

El terror es va desencadenar en una carretera anglesa, dimarts, quan, al voltant de les 12 del matí (hora local), els conductors que circulaven per ella van veure, sobre l’asfalt ple de sang, un peu amputat. Com va arribar fins allà ?, encara és un misteri.

La falsa extremitat va provocar el tall de la carretera de Milnrow, a Rochdale, Manchester, Regne Unit, tal com ha informat el ‘Manchester Evening News’.

Mohammed Yousaf, propietari d’Auto Shop, una botiga d’accessoris per a automòbils, va publicar imatges del peu en el seu compte de Facebook. Al costat de la foto va escriure el següent missatge:

“Vaig rebre la trucada d’una senyora, estava plorant, dient que hi havia un peu a la carretera. Vaig anar i el peu semblava tan real. Es va formar una cua de trànsit a la carretera, perquè ningú volia passar per si ho danyaven. Quan va arribar la policia, al principi es van acostar amb precaució. Però, finalment, es van adonar que era fals. Van dir que era la millor imitació que havien vist “.

La policia creu que tot es tracta d’una broma macabra, això sí, molt ben feta.