Una dona amb unes tisores clavades al cap agafa l’autobús per anar a l’hospital

L’accident va passar mentre la dona treballava a la seva granja. Les tisores estaven tot just a 2-3 mil·límetres del seu cervell i incrustades en angle, segons els metges, si les tisores haguessin perforat el seu cap de forma vertical, la dona podria haver quedat paralitzada.

Miraculosament, una dona, identificada pel seu cognom, Shen, ha sobreviscut després clavar-, accidentalment, unes tisores al seu cap que li van perforar el crani. Ni curta ni mandrosa, Shen, amb les tisores encara clavades en el seu testa, va agafar un autobús i se’n va anar a l’hospital.

Quan va ocórrer l’accident, la dona estava treballant a la seva granja, recol·lectant fulles de caoba. Incapaç d’aconseguir la branca d’un arbre, va lligar les tisores a un pal de bambú per ajudar-se amb elles i tallar les flors. Desafortunadament, el pal es va trencar i les tisores van caure sobre el seu cap, amb la força suficient per perforar el seu cuir cabellut, tal com informa el ‘Daily Mail’.

Malgrat el espantós contratemps, Shen, de 57 anys, va aconseguir mantenir la calma i va optar per agafar un autobús públic des de la seva aldea, a la província de Hubei, fins a un hospital, situat a la ciutat de Xiangyang, a la mateixa província, segons cita el diari ‘Shanghaiist’. El trajecte va durar una hora, durant la qual, la dona va explicar que no va sentir cap dolor, només un lleuger entumiment al cap.

Un cop a l’hospital, els metges van haver de afaitar el cap de la dona abans d’intervenir. Les tisores estaven tot just a 2-3 mil·límetres del seu cervell i incrustades en angle, segons els metges, si les tisores haguessin perforat el seu cap de forma vertical, la dona podria haver quedat paralitzada.