Causa un aterridor accident en una autopista i ni s’immuta

Després d’haver provocat un terrible accident, i mentre que el món sembla esfondrar al seu voltant, el conductor, amb tota la tranquil·litat del món, desapareix de la catastròfica escena.

Qualsevol qualificatiu es queda curt per descriure a aquest conductor.

Les càmeres de seguretat d’una autopista xinesa van captar el moment en què un home va provocar un accident en cadena a l’aturar el seu vehicle per realitzar un gir que no podia executar, encara que finalment, ho va fer … per nassos.

El vídeo mostra com l’home deté el seu vehicle, de color blanc, a la meitat d’una autopista bastant transitat. Suposadament, i d’acord amb les imatges, el conductor es va passar una sortida i va intentar incorporar-s’hi, causant un terrorífic accident en què es van veure embolicats dos camins de gran tonatge, que no van poder esquivar l’automòbil detingut al mig de la carretera.

Mentre el món sembla esfondrar al seu voltant, l’home, amb tota la tranquil·litat del món, realitza el gir, s’incorpora al carril de sortida, i desapareix despreocupat de la catastròfica escena.

Només li va faltar treure la mà per la finestreta i acomiadar-se de la resta de conductors.