Un turista borratxo es confon de camí i escala una muntanya dels Alps italians a la recerca del seu hotel

En lloc d’arribar a l’hotel, l’home va acabar en un restaurant situat en un vessant alpina als 2.400 metres d’altura. Pensant que havia arribat al seu destí, es va desmaiar sobre un dels bancs del local.

Un turista estonià que, segons els informes mèdics, es trobava en un estat d’embriaguesa alt, va pujar una muntanya als Alps italians a la recerca del seu hotel, situat a la Vall d’Aosta, al costat de la frontera amb Suïssa.

Els fets es van produir després d’una ‘nit boja’, en què l’estonià es va confondre de camí quan tornava a la seva habitació, i va acabar caminant pel vessant d’una muntanya, tal com informa ‘Yahoo 7’. Segons va afirmar posteriorment, estava convençut que havia agafat la direcció correcta.

Però espereu-vos que això encara no s’ha acabat. En lloc d’arribar a l’hotel, l’home va acabar en un restaurant situat en un vessant alpina als 2.400 metres d’altura. Pensant que havia arribat al seu destí, es va desmaiar sobre un dels bancs del local.

Allí va ser trobat l’endemà pel personal del restaurant. El diari italià ‘La Stampa’ informa que va ser descobert amb dues ampolles d’aigua buides que, suposadament, hauria sostret del restaurant.

La policia local i els bombers havien enviat equips de rescat, que van passar la nit buscant al turista desaparegut, assegura The Independent, i ha afegit que no l’hi acusarà formalment de cap crim, encara que sí serà multat.