Extreuen una vara d’acer d’un pacient que es va empassar fa més d’un any per una aposta

L’estrany objecte mesurava 20 centímetres, i estava curosament embolicat en un plàstic, el que va poder haver salvat la vida de l’home.

Els metges d’un hospital de la província xinesa de Sichuan van trigar més d’una hora a extreure de l’estómac d’un pacient una vara de metall que es va empassar fa més d’un any per una aposta, segons ha informat el ‘South Morning Post’.

Atenent a l’informe mèdic, l’estrany objecte mesurava 20 centímetres, i estava curosament embolicat en un plàstic, el que va poder haver salvat la vida de l’home.

Segons el seu testimoni la vareta va acabar dins del seu cos després d’una perillosa aposta que va sorgir com a colofó ​​a una nit de copes. El asiàtic es va apostar uns 700 euros al fet que era capaç de empassar-, i va guanyar.

Durant una revisió mèdica rutinària, una radiografia va revelar que el metall, després d’un any en el seu organisme, allà romania. I encara que el pacient no presentava dolors, un dels extrems de la vareta havia perforat la seva paret gàstrica.

L’irònic és que els costos de la intervenció ascendir a més de 2.000 euros, força més del que va guanyar durant la seva nit boja.