Aquesta és la raó per la qual el primer ministre japonès Shinzo Abe se sent ofès per Israel

Shinzo Abe va sopar a la residència oficial del seu homòleg israelià, Benhamin Netanyahu, en la seva visita oficial al país israelià.

El que en principi havia de ser un sopar oficial com una altra qualsevol entre el primer ministre japonès, Shinzo Abe, i el seu homòleg israelià Benhamin Netanyahu ha acabat amb polèmica. I tot per uns bombons que han estat servits dins d’una sabata.

Aparentment pot ser un detall com un altre qualsevol, però no és el cas. I és que en certes cultures com la japonesa col·locar els peus o les sabates sobre la taula es considera una falta de respecte molt greu. Per això es descalcen en entrar a casa o en llocs públics.

Segons informa ‘The Washington Post’, un diplomàtic ha assegurat al diari israelià ‘Yediot Aharonot’ que la decisió del xef és “estúpida i insensata” i va realitzar una comparació per entendre el per què del cabreig del primer ministre nipó: “És com servir un jueu uns xocolates en un plat amb cap de porc “