Les autoritats hawainas demanen a la població que no cuinin ‘marshmallows’ a la lava del volcà

Un ciutadà va escriure un tuit al Servei Geològic dels Estats Units preguntant si era bona idea escalfar aquesta llaminadura, utilitzant per a això la renta de volcà.
De sobres és coneguda l’afició dels nord-americans per aquesta llaminadura en forma de núvol, que segons ells guanya en sabor quan s’escalfa al foc.

Doncs bé, un ciutadà va escriure al Servei Geològic dels Estats Units (USGS per les seves sigles en anglès) preguntant si era bona idea escalfar aquesta llaminadura, utilitzant per a això la renta de volcà que ha obligat a evacuar unes 2.000 persones. La pregunta en concret va ser la següent: És segur escalfar ‘marshmallows’ a la lava del volcà, suposant que per a això tinguis un pal molt llarg? o per contra, ¿serien perjudicials per a salut?