Una cabra salvatge xoca contra un autobús i sembra el caos pels carrers de València

Els serveis d’emergència van rebre diversos avisos informant de la presència l’animal, que en una de les seves cabrioles va impactar contra un autobús a la cruïlla de l’avinguda de Giorgeta amb el carrer Sant Vicent Màrtir., Trencant el vidre del davant del vehicle.
Una cabra salvatge va sembrar la confusió, i va portar a la policia de cap durant diverses hores, després de xocar contra un autobús al carrer Sant Vicent Màrtir de València i emprendre una fugida en direcció a Castelló.

Els fets van passar el dilluns després que l’animal fos albirat al recinte tancat de les vies de l’AVE, a l’aparcament de l’estació València-Joaquim Sorolla, en diferents carrers de València, i en zones d’horta de Castellar i Sedaví, localitat on finalment va ser capturat amb l’ajuda d’una xarxa, a l’interior d’un comerç, tal com informa ‘Las Provincias’.

Els serveis d’emergència van rebre diversos avisos informant de la presència l’animal, que en una de les seves cabrioles va impactar contra un autobús a la cruïlla de l’avinguda de Giorgeta amb el carrer Sant Vicent Màrtir., Trencant el vidre del davant del vehicle. Segons fonts policials no es van produir ferits.
Després impactar amb l’autobús, la cabra va ser localitzada a Sedaví. Els agents van aconseguir capturar-la amb una xarxa després d’acorralar dins d’una fruiteria de l’esmentada localitat.

Després de la persecució, l’animal va ser traslladat a un centre de conservació animal.