Unes de rates es colen en un caixer i es mengen uns 15.000 euros en efectiu

Els rosegadors van acabar amb una mica més de 15.000 euros. Les imatges dels bitllets triturats a l’interior del caixer han revolucionat les xarxes socials.

Un grup de rates ha revolucionat la xarxa, després que es descobrís que havien acabat a mossegades amb tots els bitllets que contenia un caixer del Banc Estatal de l’Índia (SBI), situat al districte Tinsukia d’Assam (Índia).
Els rosegadors van acabar amb 1.200.000 rupies, una mica més de 15.000 euros. El caixer havia estat fora de servei des del passat 20 de maig, segons ha informat ‘Indian Express’, però un dia abans s’havien dipositat al seu interior gairebé 40.000 euros, tal com aclareixen des de ‘The Hindu’.

El passat 11 de juny, quan els tècnics van arribar per reparar la màquina, en obrir es van trobar amb el desgavell, que no va sortir barat. Centenars de bitllets estaven destruïts, una quantitat propera als 15.000 euros. La resta dels diners estava intacte i va poder ser recuperat.