Travessa el riu Hudson en vestit i sobre una taula de surf per arribar a temps a una entrevista de treball

A causa de l’intens trànsit de la ciutat dels gratacels, aquest agosarat, resident a New Jersey, va pensar que arribaria tard a una entrevista de treball a Nova York, pel que va decidir creuar el riu que separa els dos estats a lloms de la seva taula de surf i ajudat per uns rems. Ho va fer de punta en blanc, amb vestit i jaqueta inclosos.

Un home resident a New Jersey (EUA) va decidir creuar el riu Hudson per arribar a temps a la seva entrevista de treball a l’illa de Manhattan.

Scott Holt, de 32 anys, a causa del intens trànsit de la ciutat dels gratacels, va pensar que arribaria tard a una entrevista de treball, pel que va decidir creuar el riu que separa els dos estats a lloms de la seva taula de surf i ajudat per uns rems. Ho va fer de punta en blanc, amb vestit i jaqueta inclosos.

“De fet, esperava que portés molt de temps, però només vaig trigar mitja hora”, va assegurar a ‘InsideEdition’. “Li vaig donar brillantor gratis als meus sabates i [va ser també] un viatge gratis”, va continuar en les seves declaracions.

Eunice Rivers creuava el riu en ferri quan va veure a Holt pujat en la seva taula de surf i va decidir gravar-lo. “Tothom es reia i deia ‘què està fent?'”, Va dir Rivers. “Havia de gravar-perquè ningú m’anava a creure”.

Rivers va compartir el vídeo a la seva pàgina de Facebook que ja té més de 280,000 visites.

Quan va arribar a la riba, Holt va ser retingut per la policia, que després d’una petita reprimenda, el va deixar marxar. Afortunadament, va arribar a la seva entrevista amb temps de sobres.