CARTELLERA | Sicario: “el dia del soldado”, estrena més destacat de la setmana

La seqüela de ‘Sicario’, el nou de Takashi Miike, l’última comèdia de David Trueba i una història per a tota la família amb ressons a E.T, estrenes més interessants del cap de setmana.

Sicario: “el dia del soldado”
Més que digna seqüela de l’estupenda ‘Sicario’ de Denis Villeneuve.

El carismàtic agent de l’FBI Matt Graver (Josh Brolin), tornarà a comptar amb l’ajuda d’Alejandro, el sicari interpretat de manera magistral per Benicio del Toro.

Alejandro ha segrestat a la filla d’un poderós cap d’un càrtel i no dubtarà a arribar fins als extrems més insospitats per complir la seva comesa.

Director: Stefano Sollima
Repartiment: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner

JoJo ‘s Bizarre Adventure

Josuke és un estudiant amb una habilitat especial coneguda com ‘Stand’, un poder sobrenatural, que es converteix en l’objectiu d’un assassí en sèrie que actua en la seva ciutat.

Director: Takashi Miike
Repartiment: Kento Yamazaki, Ryunosuke Kamiki, Nana Komatsu

“Casi 40”
Amor i música es donen la mà en aquesta comèdia escrita i dirigida per David Trueba.

Dos amics de la infància tornen a coincidir durant una gira de concerts. Ella ha estat una cantant d’èxit que ara està apartada de l’escena musical, ell, un simple comercial, es proposarà rellançar la carrera de l’antiga estrella, el seu amor secret de l’adolescència.

Director: David Trueba
Repartiment: Lucía Jiménez, Fernando Ramallo, Carolina Àfrica, Vito Sanz

Luis i els alienígenes

Luis és un xaval obsessionat amb els extraterrestres. Quan un plantillo volant aterra al jardí de casa, la seva vida canviarà per sempre.

Luis haurà ajudar els seus nous amics a la recerca d’una nau espacial que els porti de tornada al seu planeta.