El perfum d’una dona fer saltar l’alarma antiincendis en un tren d’alta velocitat

Després assegurar-se que no hi havia foc a l’interior del comboi, els inspectors es van adonar d’una forta olor que provenia d’un dels banys.

La forta olor del perfum d’una passatgera d’un tren d’alta velocitat a la Xina va activar l’alarma antiincendis del vehicle en ple trajecte causant retards a la xarxa ferroviària de la província de Henan (Xina).

El tren cobria la ruta entre Zhengzhou a Anyang quan va aturar el seu trajecte dimarts passat. El sistema informàtic va informar els inspectors que l’alarma contra incendis havia saltat al vagó número 3. Després de comprovar que no existia foc a l’interior del comboi, es van adonar d’una forta olor que provenia d’un dels banys del comboi.

El servei estava ocupat per una dona que desprenia una forta olor de perfum, de manera que els tècnics ferroviaris determinarom que havia estat la forta concentració de la fragància en l’aire la responsable de l’alarma.