Una aplicació et permet automatitzar els missatges de WhatsApp quan no hi ets

Mitjançant aquesta utilitat podrem tenir de manera gratuïta un contestador de text en el nostre editor de missatges instantanis. És a dir, si estàs en una reunió, ficat a la piscina, o per qualsevol raó no pots atendre teu telèfon mòbil, ‘Cant Talk’ ho farà per tu i respondrà de manera automàtica a gairebé qualsevol notificació, inclosos missatges SMS i trucades pèrdues.

‘Cant Talk’ no és una aplicació exclusiva per WhatsApp, però es complementa.

Mitjançant aquesta utilitat podrem tenir de manera gratuïta un contestador de text en el nostre editor de missatges instantanis. És a dir, si estàs en una reunió, ficat a la piscina, o per qualsevol raó no pots atendre teu telèfon mòbil, ‘Cant Talk’ ho farà per tu i respondrà de manera automàtica a gairebé qualsevol notificació, inclosos missatges SMS i trucades pèrdues.

Un cop descarregada l’aplicació, disponible al iTunesStore o Google Play, només haurà de configurar-la seleccionant els contactes i les aplicacions a les que es desitja respondre i configurar una resposta personalitzada.

‘Cant Talk’ és gratuïta per respondre missatges i trucades perduda, mentre que per contestar notificacions d’altres aplicacions caldrà pagar, això sí, podrà obtenir una prova gratuïta de dues setmanes.

Característiques:

– Resposta automàtica a SMS, trucades perdudes i notificacions d’aplicacions
– Especifiqueu a quines aplicacions es pot respondre
– Filtrar els contactes als quals es pot respondre automàticament
– Personalitza el teu resposta

Properes característiques:

– Múltiples perfils – crea un “perfil de treball” o un “perfil d’inici” o un “perfil de maneig” amb respostes / configuracions específiques
– Commutació contextual: encén i apaga automàticament els perfils depenent de si condueix, a l’oficina, a casa, etc.
– Contacte respostes específiques