Escampen les cendres de la mare d’un jugador de la NFL durant el registre del seu equipatge

“Trossos de merda de TSA la propera vegada que revisin les cendres de la meva mare sense cap raó si us plau tanquin el recipient”, va escriure l’esportista en el seu compte de Twitter.

El jugador dels New York Giants de la NFL (la Lliga Nacional de Futbol per les seves sigles en anglès) A.J. Francis va publicar en el seu compte de Twitter un missatge en el qual denunciava que, durant un registre per part de la TSA, l’Agència de Seguretat en el Transport, organisme depenent del Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units que gestiona sistemes de seguretat en la xarxa de transports nord-americans, les cendres de la seva mare van ser escampades per tot el seu equipatge.

“Trossos de merda de TSA la propera vegada que revisin les cendres de la meva mare sense cap raó si us plau tanquin el recipient perquè no es reguin per la meva roba, el mínim que poden fer és el seu treball, escombraries”, va escriure Francis en el seu tuit .