Un joc eròtic acaba amb un detingut i amb un altre a punt de morir ofegat

La parella estava practicant sexe amb cordes, fuets i esposes que van limitar les capacitats respiratòries d’un d’ells. El company va intentar practicar-li una traqueotomia i va agreujar la situació.

Un home de 59 anys ha estat a punt de morir mentre practicava sexe extrem a casa d’un amic a la ciutat italiana de Padova. L’home va ser trobat agonitzant i amb una corda lligada al coll pels serveis mèdics, segons informa el diari italià ‘Il Corriere della Sera’.

Tots dos estaven practicant sexe bondage utilitzant fuets, esposes i altres objectes que van limitar les capacitats sensorials del major. L’amic, de 30 anys, evitant demanar ajuda, va intentar practicar-li una traqueotomia que va agreujar el seu estat de salut. Finalment, va decidir trucar al 118 (equivalent del 112).

La víctima ha estat traslladada a l’hospital encara amb les cordes, benes i collarets de tatxes llocs. Els metges van aconseguir salvar-li la vida i ara es troba ingressat.

Mentrestant, el seu amic ha estat detingut per les autoritats italianes per haver causat lesions greus al seu company d’aventures.