La seva llista de seguidors a Twitter, probablement, descendirà a partir d’avui

La majoria dels usuaris patirà una reducció d’uns quatre seguidors de mitjana, encara que altres amb major nombre de followers poden experimentar un descens més significatiu “, assenyalen des de la tecnològica.

Si a partir d’aquest dijous veu que el nombre dels seus seguidors a Twitter descendeix, no s’alarmi, no és culpa seva.

Durant els últims anys, la xarxa social manté en quarantena nombrosos comptes després de detectar-hi “canvis significatius en el comportament”, i espera una autenticació per part dels seus responsables per reactivar-les. La novetat és que a partir d’avui aquests perfils desapareixeran de les llistes d’altres usuaris; no així de la xarxa.

“Les xifres de seguidors són visibles per a tothom, s’associen a la credibilitat d’un compte i són usades com a referència de rellevància”, asseguren des de la companyia.

Per Twitter suposa “un exercici de transparència” que farà que les seves dades siguin “més precisos i fiables”. “Volem assegurar-nos que tots els usuaris poden confiar en la seva xifra de seguidors”, indiquen.

“La majoria dels usuaris veurà una reducció d’uns quatre seguidors, però altres amb major nombre de followers poden experimentar un descens més significatiu”, assenyalen des de la tecnològica tal com informa ‘El País’,