Un gos salsitxa sobreviu gairebé una setmana al desert després que la seva gàbia caigués l’avió que l’transportava

A la recerca de la mascota es van unir personal de la Força Aèria de Xile (FACH) i militars.
‘Gaspar’, un gos salsitxa, va sobreviure sis dies al desert d’Atacama (Xile), al qual va arribar després de fugir de l’aeroport de Iquique. Pel que sembla, la gàbia on viatjava l’animal va caure des de l’avió que la transportava quan aquest es disposava a aterrar com a conseqüència d’un treball mal fet pel personal durant la càrrega d’equipatge, ha informat ‘Ara Notícies’.

El gos és propietat de Janis Cavieres, que va iniciar en xarxes socials una campanya en què demanava ajuda per localitzar-lo.

A la recerca de la mascota es van unir personal de la Força Aèria de Xile (FACH) i militars. Finalment, el dijous, segons ha anunciat ‘Ràdio Paulina’, funcionaris de la FACH es van posar en contacte amb Cavieres per anunciar-li que havien localitzat a l’animal.

“Gaspar va ser localitzat prop de les 10.30 d’avui per l’equip que encapçalava la seva recerca, integrat per funcionaris de SKY, amics, familiars i personal de la Força Aèria de Xile. Es va trobar en el sector orienti de la base militar que confina amb el aeroport de Iquique i va ser atrapat per un equip motoritzat de la FACh “, van confirmar des Sky, l’aerolínia responsable en un comunicat.